APPIES PLACE

APPIES PLACE Trek maar geen tijd? Appies place heeft 't snel bereid!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1635 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Appies Place. Meer weten? Ontdek meer

24 jul 2022 om 21:53 The delivery time was longer due to my fault I do not know the language I am a driver with Polish ordered pizzas and I got another competitive pizzeria refused to deliver to me
21 jul 2022 om 22:37 De site geeft aan 25-50 minuten bezorgtijd. Na de bestelling ook bevestigd: 50 minuten. Om 17:40 op donderdag besteld en pas 2 uur !!! later bezorgd. Gebeld, kreeg te horen dat het zo druk was. Dit is niet de eerste keer. We bestellen hier niet meer.
21 jul 2022 om 19:41 De levering zou tussen 25 en 60 minuten zijn. Na 90 minuten gebeld en werd er aangegeven dat de bestelling over het hoofd was gezien en nu gemaakt zou worden. Bij het ophalen was de vrouwelijke medewerker bijdehand en werd er geen excuses gemaakt.
21 jul 2022 om 14:52 Bezorging zou 49 minuten duren maar kwam na 30 minuten. Kwaliteit van de pizza's was matig tot slecht. Te kort gebakken waardoor slappe bodem + de pizza's waren lauwwarm. Heb wel eens betere pizza's gehad bij dit restaurant. Jammer
20 jul 2022 om 21:18 Heel goor, bestelling klopte niet. Toen ik ze belde werd er niet opgenomen.
16 jul 2022 om 19:56 Lamskoteletten echt heel vies. Waren het wel lamskoteletten??? Brrr niet nog eens
8 jul 2022 om 21:14 Lekker eten, normale prijzen, snel bezorgd
5 jul 2022 om 19:53 Pizza was lauw en de bodem was slap.
27 jun 2022 om 19:31 Lekker en snel thuisbezorgd
26 jun 2022 om 22:06 Snel bezorgd, friet en frikandel speciaal voor mijn vader waren prima maar mijn broodje Döner beviel helemaal niet. Het “vlees” smaakte naar karton, het was geen echt vlees te noemen. Broodje was echt een tegenvaller.
26 jun 2022 om 19:27 Jammer dat de snacks te lang gebakken hebben en daarom een gebrande smaak hadden het menu was perfect
19 jun 2022 om 20:48 Helaas wederom veel te laat bezorgd.